Onze partners en sponsors

European Permit Service

Je kent ze wel, de grote vrachtwagens met gele bordjes, zwaailampen en grote ladingen zoals bijvoorbeeld windmolens.
Achter deze kolossale transporten zit een hele organisatie.
European Permit Service, afgekort EPS, heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het regelen van vergunningen / ontheffingen en begeleidingen voor deze uitzonderlijke transporten.
We doen dit op de hele Europese markt. Van Denemarken tot Portugal, van het Verenigd Koninkrijk tot Turkije! We opereren in een enorme omgeving met een klein team.
Ons bedrijf kenmerkt zich door kennis en doorzettingsvermogen. Alle wegen leiden naar… EPS! Wij onderscheiden ons door Service (ja, Service met een hoofdletter S). Een uitzonderlijk transport vraagt immers om een uitzonderlijke Service.

MABO2018

Most All-round Business Organisation staat voor All-round Service op het gebied van het op transport zetten van uw eventueel nieuw aangekochte Motor, het transport van uw Motor naar uw vakantieadres, het vervoer van uw Motor bij pech,..ook in het buitenland.

De verhuur van diverse motortrailers aan concurrentiële tarieven..

MABO2018, staat voor Veiligheid, Behendigheid en overzicht in het dagelijkse verkeer, daarom geeft MABO2018 ook Prive Motorrijlessen voor de individuele Motorrijder of groepen tot max 4 deelnemers.  

Kortom, een waaier aan diversiteit als het gaat om Mobile serviceverlening.

Bezoek vrijblijvend onze site op www.MABO2018.be voor vragen en antwoorden.

Caset is de unieke full-service motorzaak in Vlaanderen, gelegen centraal in West-Vlaanderen langs de Brugsebaan in Lichtervelde. Een bezoek is een must voor iedere motorliefhebber.